Eesti Masinatööstuse Liit alustab sügishooaega TERASMEESTE klubiga

Pöörame klubiga tähelepanu tööstusjuhtide tähtsusele ja vaimsele vastupidavusele

Masinatööstus, ühe juhtivama töötleva tööstuse haruna, on oluline Eesti majanduse eestvedaja. Üheks materjaliks, mida toodete valmistamisel kasutatakse, on teras. Teras iseloomustab ka selle valdkonna juhte, kes saavad karastatud igapäevases äris uute kogemuste ja väljakutsetega toime tulemisel. Juhid, kes ei karastu piisavalt, võivad leida end üpris kiirelt tormiliste muutuste tuules kuskilt mujalt.

Algatasime Eesti Masinatööstuse Liidus TERASMEESTE KLUBI eesmärgiga jagada omavahel nende ettevõtete ja nende juhtide kogemusi, kes on töö käigus tundnud nii tõuse kui mõõne, sellest palju õppinud. Nii nagu teras saab tugevuse erinevate kihtide liitmisest, nii loodame ka oma klubi tegevusega saada tugevust juurde läbi Eesti tööstusjuhtide omavahelise suhtluse.

Formaat: Juhtimisklubi;

Aeg: Klubi kohtub iga-kuiselt;

Sihtgrupp: Eesti Masinatööstuse Liidu liikmed, nii mehed kui ka naised, kes on huvitatud juhtide enesearengust ja vaimsest vastupidavusest. Kohale tulevad alati õiged inimesed;

Maksumus: Eesti Masinatööstuse Liidu liikmele 10 + KM, mitte-liikmele 20 + KM.

Klubi eestvedajaks on konsultant, koolitaja, juhikogemusega ja vaimse vastupidavuse entusiast Kristjan Rotenberg.

Klubid toimuvad:

1) 30. sept 19 LOGISTIKA PLUSS, www.logistikapluss.ee

2) 31. okt 19 STERA SAUE

3) 26. nov 19 TECH GROUP

TERASMEESTE KLUBI on auavaldus, läbi mille pöörame tähelepanu tööstusega seotud juhtidele, kelle energiast ja tegutsemistahtest sõltuvad tuhanded töökohad ja Eesti majandus tervikuna.

Eesti Masinatööstuse Liit koondab masina- ja metallitööstusega seotud ca 108 ettevõtet ja organisatsiooni, kelle huvi on panustada ühistelt valdkonna arengusse.

Palun registreeri end siit:https://forms.gle/W6XcjZXBKGHU6XDd7 


Rohkem infot:

Triin Ploompuu

Eesti Masinatööstuse Liit

triin@emliit.ee