Turundus- ja kommunikatsioonikoolitused ettevõtlusvõrgustikele

Head ettevõtlusvõrgustike esindajad!

Meil on hea meel teada anda, et EAS pakub koos Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerumiga sellel kevadel teile personaalseid koolitusi oma organisatsiooni turundusvõimekuste ja kommunikatsioonioskuste arendamiseks.  


Koolitused on kokku pandud vastavalt teilt varem kogutud sisendile, mõeldud väikestele gruppidele ning disainitud personaalselt just teile. Mõlemad koolitused kestavad kaks päeva ning ootame neile osalema ühest organisatsioonist maksimaalselt kaks inimest. Koolituste kulud katab EAS ja grupid täituvad registreerimise järjekorra alusel.

Turunduskoolituse eesmärk on anda osalejatele edasi praktilisi oskusi ja nippe oma organisatsiooni turundustegevuste elluviimiseks (kas turundustegevusi ise tehes või olles tark tellija). Koolitajaks on Katrin Vilimaa-Otsing.  

Toimumisajad:

1. grupp 5.mai ja 24. mai

2.grupp 10.mai ja 31. mai

Registreeri turunduskoolitusele saates e-kirja tiiu.treier@eas.ee aadressile märkides kirjas osalejate nimed ja osaletava koolitusgrupi numbri.


Kommunikatsioonikoolitus on mõeldud neile, kelle tööülesannete hulka kuulub organisatsiooni tegevuste, saavutuste, eesmärkide jne osas info suuremale avalikkusele edastamine. Koolituse viib läbi Rasmus Kagge kommunikatsiooniagentuurist Agenda PR OÜ. Tegemist on väikses grupis läbiviidava praktilise koolitusega, mille käigus osalejad saavad teadmisi ja oskusi enda kõneisiku rolli täiendamiseks sh intervjuude läbiviimiseks, oma jutupunktide struktuurseks koostamiseks, kriisikommunikatsiooni juhtimiseks jne.  

Toimumisajad:

1.grupp: 27. ja 28 . aprill 2022

2. grupp: 11. ja 12. mai 2022

3. grupp: 25. ja 26. mai 2022

Registreeri kommunikatsioonikoolitusele saates e-kirja tiiu.treier@eas.ee aadressile märkides kirjas osalejate nimed ja osaletava koolitusgrupi numbri.


PS! Saadame edasi ka info EASi poolt organiseeritava innovatsioonijuhtimise seminari kohta, mis toimub 20.aprillil 9:30- 12:30.

Tegemist on hübriidüritusega, kus võib seminarile minna kohale Mektorysse või osaleda veebi teel.

Seminaril arutlevad valdkonna eksperdid ettevõtete väljakutsete ja võimekuste teemadel- millal võtta riske, kuidas luua uut lisandväärtust ja kuidas aru saada, kas ettevõte on innovatsiooniks valmis? Innovatsioonijuhtimise seminaril arutleme ettevõtete väljakutsete ja võimaluste teemadel – millal võtta riske, kuidas luua uut lisaväärtust ja kuidas aru saada, kas ettevõte on innovatsiooniks valmis?

Info ja registreerimine SIIN


Juhul kui koolituste osas on täiendavaid küsimusi palun võtke ühendust:

TIIU TREIER

projektijuhtinnovatsioonettevõtluse ja innovatsiooni keskus

EASi ja KredExi ühendasutus

+372 5660 1336

+372 627 9404

tiiu.treier@eas.ee