Saksa-Balti Kaubanduskoda (AHK) kutsub osalema 14.- 15. märtsil 2019 eksklusiivsel ärireisil „Tööstus 4.0“

Lp. ettevõtja,

Saksa-Balti Kaubanduskoda (AHK) kutsub Teid osalema 14.-15.märtsini 2019 meie eksklusiivsel ärireisil „Tööstus 4.0", mis toimub Saksamaa juhtivasse Tööstus 4.0 klastrisse Nordrhein-Wesfaleni Liidumaal. Reisil tutvume Industrie 4.0 arengutega ja külastame mitmeid maailma juhtivaid Saksa ettevõtteid ja kogeme seal Tööstus 4.0 erinevaid aspekte otseallikast: It`s OWL klaster, mis tegeleb tööstus 4.0 lahenduste väljatöötamisega; maailma juhtiv põllumajandustehnika tootja CLAAS, mis tutvustab oma mobiilseid roboteid; maailma juhtiv metallitööstusettevõte thyssenkrupp AG Duisburgis ning maailma üks suurimaid autokontserne Mercedes-Benz Düsseldorfis ja tema kaubikute tootmisprotsess. Reis annab võimaluse koguda inspiratsiooni ettevõtetelt, kes spetsiaalselt meie grupi jaoks oma uksed avavad. Toimuvad ekskursioonid tootmisüksustesse ja võimalus on kogeda tipptehnoloogiat tootmisprotsessis ning astuda vestlusesse erinevate oma valdkonna tippekspertidega.

Programmi ülevaade:

  • It`s OWL klaster, mis tegeleb tööstus 4.0 lahenduste väljatöötamisega: Tehnoloogiaklaster OWL koondab endas 180 ettevõtet, haridusasutust ja partnerit, mis arendavad 47 uurimisprojektis intelligentseid tehnilisi süsteeme Tööstus 4.0 jaoks. Eesmärgiks on, et just keskmise suurusega ja väiksemad ettevõtted saaksid ligipääsu arendatud tehnoloogiatele. Selline tehnoloogiasiire tugevdab osalevate ettevõtete konkurentsivõimet. Külastuse raames saate tutvustatakse selliseid teemadsid nagu suurandmed tootmisprotsessis, digitaalsed platvormid ja tuleviku tööprotsessid.

  • CLAAS kui maailma juhtiv põllumajandusmasinate tootja: 1913 aastal asutatud pereettevõte CLAAS on maailma juhtiv põllumajandustehnika tootja, mis tutvustab oma efektiivset ja kõrge kvaliteediga traktorite ja kombainide tootmistprotsessi ja näitab kuidas intelligentsed süsteemid põllumajandussektori tööprotsesse muudavad.

  • thyssenkrupp AG kui maailma juhtiv metallitööstusettevõte: Sealne külastus näitab, kuidas kasutatakse Tööstus 4.0 lahendusi metallitööstuses. Ettevõte on üks Saksamaa suurimaid tööandjaid ja müüb oma tooteid kogu maailmas.

  • Mercedes-Benz in DüsseldorfMercedes-Benz Düsseldorfi tehas on Daimleri kaubikute tootmise keskus, kus töötab 6600 töötajat ja toodetakse 150 000 kaubikut aastas. 2012 aastal investeeris Daimler ligi 36 miljonit eurot oma Düsseldorfis asuvasse tehasesse ning täna toodab tehas vahetustega kuni 700 autot päevas. Tehase külastus võimaldab näha kogu Mercedese tootmisprotsessi metallkeredest kui auto lõpliku valmimiseni.

Sündmusterohke esimene päev lõpeb õhtusöögiga ja öise jalutuskäiguga läbi Bielefeldi kauni vanalinna.

Kahepäevase ärireisi osavõtt (hotell, toitlustus ja transport) on 1500 eurot (lisandub käibemaks).
Hinnas sisaldub: lennud Saksamaale ja tagasi; transfeer; ööbimine ühekohalises numbritoas koos hommikusöögiga; lõunasöögid; ettevõtete ja uurimisasutuse külastused; transport väikebussis; õhtusöök restoranis.
Kohapeal on saatjaks Saksa-Balti Kaubanduskoja projektijuht.
Keel: inglise.
Registreerimine: kuni 31. jaanuarini 2019.
Täpsem info ja registreerimine meie kodulehel 

Ürituse programm 

Loodame, et saate osaleda,


Mit freundlichen Grüßen | Parimate tervitustega

Karen Voolaid
Marktberatung | Nõunik
Deutsch-Baltische Handelskammer (AHK) | Saksa-Balti Kaubanduskoda (AHK) Suurtüki 4b | 10133 Tallinn | Estland | T +372 6276 947 | F +372 6276 950 Karen.Voolaid@ahk-balt.org | www.ahk-balt.org